Erzincan
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2437.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64582.95$

ERZİNCAN'LI BAŞKAN'IN İLK ZİYARETİ

ERZİNCAN'LI BAŞKAN'IN İLK ZİYARETİ
İstanbul Kartal Belediye Başkanı Hemşehrimiz Gökhan Yüksel ve İstanbul  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın Erzincan Ziyaretleri.

31 Mart 2019’da yapılan seçimlerde CHP’den İstanbul’un Kartal ilçesi Belediye başkan adayı olan Hemşehrimiz Gökhan Yüksel,  Kartal Belediye Başkanı Olarak seçilmesinin  ardından ilk defa  Erzincan’a geldi.

Erzincan CHP İl Başkanı, Ayhan Doğan Merkez  İlçe Başkanı Ali Aras ve İstanbul  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ında katıldığı bir kahvaltı programında Erzincan Basın’ı ile bir araya gelen Başkan Yüksel Hasret giderdi.

Tanışma programında ilk konuşmayı yapan CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, “Değerli başkanlarımın Erzincan'a gelmeleri hem bizlere, hem de Erzincan’da yaşayan hemşerilerimize büyük moral olacak” dedi.

Erzincanlı olarak gecikmiş bir tanışma ve sohbet olduğunu. Uzun zamandır böyle bir sohbet planladıklarını söyleyen Başkan Yüksel, “Erzincan’ımıza günü birlik ziyaretlerim olmuştu. Günü birlik ziyaretler dolayısıyla bir araya gelemedik. Bildiğiniz gibi pandemi sıkıntısı ile yaklaşık bir buçuk yıldır mücadele ediyoruz. İstanbul’da ilçemiz Kartal’da sorumluluklarımız çok yüksek olduğu için sıklıkla gelemedik, Annem ve Babam burada. Bayram vesilesi ile büyüklerimin bayramlarını kutlamaya geldim. Gelmişken siz değerli hemşerilerim ile beraber olmak istedim. İlk olarak siz değerli basın mensubu arkadaşlarla kahvaltıda bir arada olmaktan çok mutluyum. 2 yıl gelemememin telafisini inşallah yapabilirim.

Sizlerden sonra İl Valimizi, Belediye Başkanımızı, Rektörümüz, İl Emniyet Müdürümüz ve Jandarma komutanımızı ziyaret ederek İstanbul-Erzincan etkileşim ve iletişimini, yapılabilecek hizmetleri konuşmak, Erzincan’a yapılabilecek güzellikleri konuşmak üzere ziyaretlerimiz olacak. İşin aslı ziyaretlere başlamadan önce sizlerle bir araya gelip hasret gidermek istedik . İstanbul Kartal’da Erzincan’lı nüfusumuz oldukça yoğun.  Bu yüzden Erzincan’da Kartal’da vatanım diyorum. Buradan tüm hemşerilerimin bayramlarını şimdiden kutluyorum. İnşallah bu bayram pandemi’ den kurtuluş olur. İnşallah sıkıntıya düşen vatandaşlarımızın sıkıntıları biter. Bugün ve yarın da buradayız. Ziyaretler sonrası tekrar bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacağız” dedi.

Son olarak konuşmasını yapan İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık, “Erzincan’da olmaktan çok mutluyum. Aslen Trabzonluyum. İstanbul’da görev yapan iki değerli belediye başkanımız var. İstanbul’a ve ülkemize çok güzel hizmetler üretiyorlar. Benim bugün burada olmam tesadüf, Tunceli’de bir kız isteme durumumuz var, Gökhan başkanımla burada olmak çok güzel, Erzincan’ı görmek çok güzel. İstanbul’da Beylik düzü ‘nde Erzincanlı komşularım var. Bizlerde kendilerine hizmet veriyoruz. Yaptığımız hizmetler Türkiye’ye. Ülkemizin farklı noktalarına örnek olma çabası içerisindeyiz. İstanbul Büyükşehir Belediye balkanımız Ekrem İmamoğlu’nun liderliğinde güzel bir birlikteliğimiz ve hizmetlerimiz var. İstanbul’da 14 ilçemizde Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz var. Pandemi döneminde sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığı, nasıl yapılması gerektiğinin üzerine vatandaş odaklı belediyecilik hizmeti yürütüyoruz. 

Bizim bulunduğumuz bölgede önceliklerimiz var. Gönül ister ki Türkiye'nin dört bir tarafına faydası ağlayalım katkı sağlayalım. Gökhan başkanımın yaşadığı zorluğu ben de kendi memleketimde yaşıyorum. Tabi memleketimizin insanları sizi memleketlerinde ağırlamak ve orada olmamızı istiyorlar. Biz de görevimiz boyunca mümkün olduğunca bölgelere destek vermeye gayret ediyoruz. Bugün Gökhan başkanımın da dediği gibi bir dizi temaslarımız olacak. Erzincan'ın havasını solucağız suyunu içeceğiz. Otelin girişinde bir hemşerimiz Erzincan’ın suyunu içtin mi diye sormuştu henüz içmedik birazdan suyunu içeceğiz dedim. Erzincan ilimizin çok güzel bir coğrafyası var. Güzel Türkiye'nin dört bir tarafı çok güzel inşallah güzel temaslar yaparız. Burada için il örgütümüz için faydalı temaslarda bulunuruz. Bizler yöneticiler yerelde siyaset yapıyoruz. Umarım Erzincan'da da güzel hizmetler vatandaşla buluşur. Ben de burada olmaktan bir kez daha mutlu olduğumu ifade ederek sözlerimi bitirmiş oluyorum, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın gazetecilerin sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!