SATANADAM
Erzincan
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2411.3
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57359.22$

Yüksel Çakır'dan Mesaj var...

Yüksel Çakır'dan Mesaj var...
31 Mart Seçimlerinde Bağımsız aday olarak yarışa giren Yüksel Çakır bugün bir mesaj yayınladı

31 Mart Seçimlerinde Bağımsız aday olarak yarışa giren Yüksel Çakır bugün bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti;

Çok Kıymetli Hemşehrilerim

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine 39 günlük bir çalışmayla genciyle, yaşlısıyla, kadını, erkeğiyle hep birlikte ilkeli, dürüst ve kaliteli bir seçim kampanyasıyla damgamızı vurduk. Bu uğurda ortaya koyduğumuz inanç, irade, gayret ve çabayla gelecek nesillere miras olacak özgün bir hareket başlattığımız için kazanan Erzincan siyaseti ve Erzincan Demokrasisi, sonuç ta kazanan millet iradesi, kazanan sizler, kazanan bizler, kazanan hep söylediğimiz gibi Erzincanımız oldu.

Artık gelinen noktadan geri dönmeden Erzincan' ı daha da ileriye taşımak için durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yola devam edecek, toplumsal mutabakatı daha da geliştirerek geçmişten bugüne görev yapan tüm yöneticilerimizle birlikte sonunda Erzincanımızı mutlaka hedefine ulaştıracağız.

Elde edilen sonuçlara bakıldığında seçimi alınan oy dağılımı ve tüm partilerin oy tasnifinin yapılmasına karşılık ilk sırada tamamlayarak olağanüstü bir başarı elde edilmiştir. Geçersiz sayılan 4127 oy dağıtıldığın da alınan oy yaklaşık 26.000 Yüksel Çakır'ın, İttifakın aldığı 30.217 oyun yaklaşık 18.000' i MHP' nin, yaklaşık 12.000 oy AK Parti' nin , 15.745 oy ise CHP' nin hanesine yazılmıştır. Bu sonuçlara göre sandıktan birinci olarak çıkan aday bağımsız aday olmuştur.

Seçmenin vermiş olduğu mesajı herkesin düşünmesi artık kaçınılmaz bir gerçeğe dönüşmüş, mesaj bizler tarafından da olması geken şekliyle gündemimize alınmıştır. İlçeler ve beldeler de yoğun bir şekilde görev değişiklikleri yaşanmış olup buradan da bir çok ders çıkarılmıştır. Erzincanımızı geleceğe taşıyabilmek ve daha yaşanabilir bir şehir inşaa edebilmek için bundan sonra daha çok insana ulaşacak, daha çok insanın gönül kapılarını aralamaya çalışacağız.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde görev üstlenen tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, il genel meclis üyelerimize ve tüm mahalle, köy muhtarlarımıza başarılar diliyor, Erzincanımızı oluşturan çocuk, genç,yaşlı,kadın erkek demeden işçisinden memuruna, esnafından tüccarına, stk ve meslek kuruluşlarının üyeleriyle tüm hemşehrilerimize, kent sakinlerine içtenlikle selam ve saygılarımı sunarım.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!