SATANADAM
Erzincan
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    34.69
  • ALTIN
    2413.3
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57654.21$

Yüksel Çakır;"bu düzensizlik ve ilgisizlik sona erecek

Yüksel Çakır;"bu düzensizlik ve ilgisizlik sona erecek
Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır Seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır Seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gittiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Çakır, Yalnızbağ Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Coşkulu kalabalığa seslenen Çakır; “Artık günler azalıyor, her geçen gün 31 Mart 2024 gününe sandığın önümüze koyulacağı akla karanın birbirinden ayırt edeceği güne adım adım yaklaşıyoruz. Sandık önünüze koyulduğunda milletin iradesine taş koyanların yerine değil, sizlerin yoluna baş koyanları tercih etmeye hazır mısınız diyen Çakır; Seçimler geçtiğimiz 5 yılın muhasebesi yapılarak bununla birlikte gelecek yıllarda gerçekleştirilecek olan hizmetlerin projelerin bir muhasebe ve beraberinde mahkemesinin yapıldığı fırsatlardır. Bizler arkadaşlarımızla beraber 2004-2019 yılları arasında sizlerin desteğiyle bize duyduğu güvenle Allaha hamdolsun Yalnızbağ’da, Erzincan' da altın yıllarını yaşattık. 2019' da alınan kararla Yalnızbağ Beldesi diğer Beldelerle beraber merkeze bağlandı. 2019'dan 2024 yıllarına kadar ise aldığı hizmetlerin birçoğundan mahrum yıllarını yaşadı, o yüzden diyoruz ki bu seçimde sadece bir Belediye başkanlığı seçimi değil Erzincan'a reva görülen bir yönetim anlayışının da değişeceği önemli bir seçimdir.

Sizler 2019'yılından sonra derdinizi anlatmaya çalıştığınızda ne ile karşı karşıya kaldığınızı nasıl bir ilgisizlikle bu yılların geçtiğini en iyi sizler biliyorsunuz. Yalnızbağ ve diğer Beldeler şu anda oluşan mahalleler, hepinizin malumu hayvancılığın tarımın ziraat’ın yer aldığı ve beraberinde ihtiyaçlar ve istekler 2019 yılı öncesi yapılıyordu. 2019 yılı sonrasındaki yönetim anlayışı beldelerin maalesef kendi belediyelerini aratır oldu. Geçmişte olduğu gibi Yalnızbağ ve halkının istediği şekilde Belediyecilik yapılacak diye nitelendirirken, gelin görün ki bugün 4-5 yıl içerisinde o hizmetlerden mahrum bırakıldı. İnşallah biz göreve geldiğimizde bu düzensizlik bu ilgisizlik sona erecek. Erzincan halkıyla yol yürüyerek Erzincan'ı geleceğe götürmenin mücadelesini veriyoruz. Buna inandık bu uğurda sonu ne olursa olsun milletin iradesini sandığa yansıyacak bir duruşu sergileyeceğiz, bu uğura baş koyduk” diye konuştu.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!