SATANADAM
Erzincan
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2419.5
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57921.74$

Yüksel Çakır; “Bu Seçim, 2019'dan beri alamadığımız hizmetin sebebi olan yönetim anlayışının da değişimidir”

Yüksel Çakır; “Bu Seçim, 2019'dan beri alamadığımız hizmetin sebebi olan yönetim anlayışının da değişimidir”
Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel ÇAKIR seçim çalışmaları kapsamında Ulalar Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yoğun İlgi Gösteren Ulalar Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Yüksel Çakır, 

Merkeze bağlanan beldelerin hakettikleri hizmeti alamadıklarını dile getirerek, 31 Mart sonrası Erzincan’da yönetim anlayışının değişeceğini kaydetti. Çakır; “Bu değişim bir Belediye başkanı seçimi değil hemşerilerimizin bir türlü 2019'dan beri alamadıkları hizmetin sebebi olan yönetim anlayışının da değişimidir” diye konuştu.  

Beldelerin hizmetlerden mahrum bırakıldığını ifade eden Yüksel Çakır; “2019 öncesi Beldelerimizde ve Mahallelerimizde bizlerin desteklediği belediye başkanları tarafından bütün hizmetler birer birer hayata geçirilirken, beldeler merkezin standartlarına yaklaşırken, 2019'dan sonra bırakın ileriye gitmesini her şeyin geriye gittiğini yaptığımız görüşmelerle çalışmalarda görüyoruz.

2019'dan sonra maalesef verilen sözler ihmal edilerek, bırakın bu beldelerin haklarının verilmesini Belediyelerin personel konusunda araç ekipman konusunda hizmetler konusunda içi boşaltılarak bu beldelerde sadece birer memur bırakılmak suretiyle araç ekipmanları da merkeze çekildi.

Biz şehrin o günkü şartlarda kanalizasyona bu beldelerin kanalizasyonlarını dahil etmek için 5 belediye bir araya gelerek iller Bankası’na gittik. Ula halkının Kavakyolu, Çukurkuyu, Yalnızbağ halkının daha modern bir belediyecilik hizmeti ile karşılaşması için çalışma yapılmalı. Erzincan Belediyesi'nin arıtmasına kadar bir hattı yapıp bir şekilde bu altyapı çalışmasını bitirmeliyiz dedik ve beraber yaptık.

İmece usulü ile yapılan bu çalışmaları denk olacak çalışmalar maalesef hayata geçirilmedi. Sorulduğunda da onay bekliyoruz dediler. Belediye yönetimi bu konularla ilgili ihtiyaçlar bildirildiğinde bir yerden onay almaz.

Ulalar bu hizmetlerden yararlanamayacaksa, gençlerin talepleri karşılanamayacaksa, kadınlarımızın talepleri dikkate alınmayacaksa, yaşlılarımızın bu anlamda bakım ihtiyaçları karşılanamayacaksa, beraberinde öğrencilerin servisiyle okullara gidiş gelişi ile alakalı aksamalar yaşanacaksa, o zaman Ula'nın Erzincan'a bağlanmasının ne katkısı var. Ulalar neden merkeze bağlandı diye vatandaş sormaz mı?” diye konuştu.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!