Erzincan
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62933.853$

Yüksel Çakır, Bozyazı Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Yüksel Çakır, Bozyazı Mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır Bozyazı da karşılaştığı yoğun ilgiden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Seçim çalışmalarını Bozyazı Mahallesinde sürdüren Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, burada yaptığı konuşmasında; "Nereye gitsek meydanlar doluyor taşıyor insanların umutları ve heyecanları gün geçtikçe artıyor. Yıllar geçse de on yıllar geçse de kurmuş olduğumuz Gönül bağı hala canlı ve bugün bizi burada böyle yoğun bir şekilde bağrınıza basmanız kıymetli anlamlı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da buna layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacak hem Bozyazıyı hem Çukurkuyuyu hem Kavakyolunu hem Yalnızbağı bütün beldelerimizi ve Erzincan’ımızda yaşayan hemşerilerimizin layık olduğu bir şehir haline getirmenin mücadelesini dün olduğu gibi bugün de vermeye devam edeceğiz.

Tabi bu yol çileli bir yol bu yolun meşakkati var yeri geldiğinde haklı olduğunu bir yerde sizi ezmeye çalıştığı durdurmaya çalıştığı yok saymaya çalıştığı bir ortamda eğer yüreğinizde bir iman varsa cesaretiniz varsa desteği güçlü olanlardan değil milletten alıyorsanız bağımsız da olsanız yolunuza gümbür gümbür devam edersiniz.

Tabii ki bunu herkesin anlamasını beklemek de mümkün değil çünkü birileri zorla birileri dayatarak birileri atama yaparak hem şehri temsil eden hem de yönetmeye çalışacak insanları maalesef sandıkta seçmek yerine bu bahsettiğimiz yöntemlerle atmak istiyorlar. Geçirdiğimiz bu 30 günde gördük ki ona bu millet dün olduğu gibi bugün de bugün olduğu gibi de yarın da tıpkı 15 Temmuz’da verdiği mücadele gibi karşı çıkacak sonuna kadar yürüyeceğiz.

Erzincan'da hizmet etmek için bu yola çıkmış olan insanlara bir şekilde eşit ve adil davranmak yerine sadece bir tek adayın etrafında toparlanarak bu milletin iradesini yok saymaya devam ediyorlar. Bilmiyorlar ki bu millet geçmişte verdiği mücadeleleri sonuna kadar savunduysa bugün yine haklı olduğu bağımsız bir adayın onların iradesine tercüman olduğu yerde bu mücadeleyi sonuna kadar götürecek. Resimlerimizi indirilmesi sosyal medyadan yapılan yayınlara Jamer ile bir şekilde yayın kesicilerle parazitler oluşturmakla bizim milletle aramızda kurduğumuz Gönül bağını koparacağınızı mı zannediyorsunuz. Biz yeri gelir konuşmadan anlaşırız yeri gelir biz birbirimizi görmeden anlarız yeri gelir nerede zulüm varsa bu zulme sonuna kadar karşı çıkarız.  Bugün de bunu yaptık yarın da bunu yapmaya devam edeceğiz. Diye konuştu.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!