Erzincan
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2499.9
  • BIST
    9669.88
  • BTC
    64551.35$

Sarıgül; "Erzincan Mesut İnsanlar Diyarı Olsun"

Sarıgül; "Erzincan Mesut İnsanlar Diyarı Olsun"
CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül ve Dr. Ufuk Aktaş Bugün Yeni Sanayi Sitesi enafını ziyaret etti.

CHP Erzincan Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül ve Dr. Ufuk Aktaş Bugün Yeni Sanayi Sitesi enafını ziyaret etti. Ziyarette Esnaflarla sohbet eden Mustafa Sarıgül Şu açıklamayı yaptı;  Hemşerilerimin dertlerini biliyorum. Erzincan’ın bütün sorunlarını biliyorum. Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı biliyorum. Erzincan’ın ve hemşerilerimin bütün sorunlarını çözeceğim. Tarım ve hayvancılık kalmadığı için ilçelerden, köylerden Erzincan merkez yoğun göç alıyor. Erzincan herkese yetecek iş ve aş veremediği için hemşerilerim büyükşehirlere göç ediyorlar. Devlet alt yapı yatırımlarını yapıyor ama iş sahası açacak yatırım yapmıyor. Özel sektör Erzincan’a gelmiyor. Erzincan’dan gelir elde edenler de dışarıya yatırım yapıyor. Bu bir kısır döngüdür. Bunu kırmamız lazım. Bunu kırmanın yolu devletin öncülük yapmasıdır" dedi

Sarıgül ayrıca açıklamasında; "Erzincan yeni kurulacak olan özel ekonomi bölgesi içinde yer alacak. Tarım ve hayvancılık merkezi olacak. Yatırımcılara her türlü destek vereceğiz. Organize sanayi bölgesi canlanacak. Zaten mevcut olan turizm potansiyelini hareketlenecek. Tarımda, sanayide, turizmde canlanma Erzincan’ı cazibe merkezi yapacak. Yoksulluğun kökünü kazıyana kadar, evlerde işsiz evladımız kalmayana kadar çalışacağız. Esnafın, iş adamının, çiftçinin, besicinin daha çok üretmesini ve kazanmasını sağlayacağız. Bir süre sonra gurbetteki hemşerilerimiz buraya dönecekler ve bu toprakların güzelliklerini yaşayacaklar.

Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, herkesi dinleyin. Ondan sonra elinizi vicdanınıza koyun, düşünün ve karar verin. Erzurum ve Sivas arasında kalmış bir Erzincan’a ben razı değilim. Erzincan’ın unutulması beni rahatsız ediyor. Herkesin aş sahibi, iş sahibi, ev sahibi olduğu bir Erzincan Esnafın para kazandığı bir Erzincan, Çiftçinin cebinin para gördüğü bir Erzincan, Emeklilerin huzur içinde yaşadığı bir Erzincan Fakirleşen değil zenginleşen bir Erzincan, Küçülen değil büyüyen bir Erzincan, Varlıklı, huzurlu, bereketli bir Erzincan için bize destek verin. Erzincan mesut insanlar diyarı, huzur ve refah memleketi olsun. Erzincan’da sevgi kazanacak, Erzincan kazanacak, Kazanan Türkiye olacak.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!