Erzincan
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68266.110$

Sarıgül 1 Yılını Değerlendirdi

Sarıgül 1 Yılını Değerlendirdi
CHP Erzincan Milletvekili Sayın Mustafa Sarıgül, Sabah kahvaltısında Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek, bir yılda yaptığı çalışmaları anlattı.

CHP Erzincan Milletvekili Sayın Mustafa Sarıgül, 9 Haziran (bugün) Sabah kahvaltısında Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek, Milletvekili seçilmesinin üzerinden geçen bir yılda yaptığı çalışmaları anlattı.

Kahvaltının ardından CHP Erzincan İl Başkanlığında, CHP İl Başkanı Fevziye Köylü, İl Başkan yardımcıları, İl Genel, Belediye Meclis üyeleri ve Partililerinde katıldığı bir basın toplantısı yaparak Milletvekili seçilmesinin üzerinden geçen bir yılda yaptığı çalışmaların yer aldığı kitabı tanıtarak konuklara dağıttı.

1 Yıl'da 40 yazılı soru önergesi verdiğini, TBMM'de 19 Konuşma, 9 Kanun teklifi, 87 Basın toplantısı yaptığını açıklayan Sarıgül, 53 kez TV programlarına çıktığını, ekranlarda 4949 kez, yazılı basında 5.384 kez isminin geçtiğini belirterek sosyal medyadaki izlenme oranlarına ilişkin şu bilgileri verdi;

"Instagram’da, 600 000 000, TikTok’ta 400.000.000, Facebook’ta 375.000.000, Twitter’da 280.000 000 olmak üzere bir yılda, sosyal medyada toplam 1.661.050.000 izlenmeye, buna bağlı olarak, 2 milyar 154 milyon haber sayısına eriştik" dedi.

CHP Erzincan belediye başkan adayının kampanyası boyunca yanında yer aldığını, İstanbul’da 6 ilçesinde ve ülkemizin 12 ayrı seçim bölgesinde CHP’ye bir oy daha fazla kazandırmak için çalıştığını söyleyen Sarıgül; “Kurultayda farklı tutumlar izlemiş olsak da hepimiz CHP’liyiz, hepimiz Türkiye’den yanayız. Bize düşen görev yönetimin arkasında durarak, partimizi başarılı kılmaktır. Bu bütün CHP’lilerin görevidir" dedi.

Sarıgül, Erzincan için yaptığı faaliyetleri ise şöyle anlattı:

“Can Erzincanlılardan Milletvekili olmak için değil abileri, kardeşleri, evlatları olmak için oy İstedim. Bir yılda 53 kez Erzincan'a geldim. 365 günün 160 gününde Erzincan'da oldum. Bütün dini ve milli bayramları hemşerilerimle kutladım. Can Erzincan'da 125 bin kilometre yol yaparak hemşerilerimin iyi ve kötü günlerinde yanlarında oldum. Üzümlü ilçesindeki sel felaketinde ve İliç’teki maden faciasında iki saat sonra olay yerindeydim. TBMM İliç Araştırma Komisyonunu kurulmasına öncülük ettim. Kurulan komisyonun başkanlık divanında yer aldım.

Erzincan’la ilgili 19 soru önergesi vererek Erzincan'ın sorunlarını hükümet nezdinde takip ettim. Mecliste, Erzincan’da basın toplantıları yaparak Erzincan'ın sorunlarını duyurdum.

TBMM Genel Kurulunda yaptığım konuşmalarda Can Erzincan’ı anlattım. Sorunlarını dile getirdim. Bize ulaşan taleplerde birinci sırada iş isteklerinin, ikinci sırada geçim sıkıntısının, üçüncü sırada tayin taleplerinin, dördüncü sırada da sağlık hizmetlerinde yaşanan yetersizlikler yer alıyor. 

Devletin fabrika açmadığını, özel sektörün Erzincan'a gelmediğini, böyle olunca da Erzincan'da işsizlik ve geçim sıkıntısı olduğunu söyleyen Sarıgül, “Bizim Erzincan'ı tanıtmamız lazımdı. Ben bunu yaptım,” dedi.

“Dünyaya ve Türkiye'ye Can Erzincan'ın tulum peyniri, cevizi, balı, dutu, üzümü satılsın diye uğraştım,” diyen Sarıgül, Erzincan'ın tanıtımına büyük önem verdiğini söyleyerek Google'da en çok aranan ilin Erzincan olduğunu söyledi.

Sarıgül basın toplantısını şu sözlerle bitirdi:

"Halisane niyetlerle, heyecanla coşkuyla çalıştım. Can Erzincanlılar beni Ankara'ya gönderdi. Bunun sorumluluğunu taşıyorum. Attığım her adımda Erzincanlıları mahcup etmemeye çalışıyorum. Can Erzincan’ın sesini duyurmaya ve sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!