SATANADAM
Erzincan
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2439.8
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62878.32$

Mete Memiş görevi devraldı


Mete Memiş görevi devraldı
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Bayburt belediye Başkanlığını kazanan Mete Memiş göreve başladı

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinin ardından Mazbatasını alan, Erzincan eğitim camiasının da yakından tanıdığı Bayburt belediye başkanı Mete Memiş Bayburt Belediyesi'nde yapılan törenle görevi devraldı.

Bayburt Ak Parti il yönetimi ve vatandaşlarla birlikte görevi devralmak üzere Bayburt belediyesine gelen Belediye başkanı Mete Memiş yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

"Sayın Cumhurbaşkanımıza bu aziz şehre şahsımı aday gösterdiği için şükranlarımı sunuyorum. Teveccühlerine layık olabilmek ve yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmek için daha fazla çalışacağımı belirtmek istiyorum. Allah’ın izniyle bugün Belediyemizde devir teslim törenini gerçekleştirdik. Görevi devraldığım Bayburt Belediye Başkanımız sayın Hükmü Pekmezci’ye Bayburt’a yaptıkları ve kazandırdıkları olumlu bütün çalışmalar için teşekkür ediyorum. 

Şehrimizi 5 yıl aradan sonra tekrar AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.  Bu güne kadar şehrimizin yararına yapılan çalışmaları takdirle karşılıyor ve eksik bırakılanları tamamlama sözü veriyorum. Hep birlikte daha güzel, daha yaşanabilir bir Bayburt'u oluşturacağımıza olan inancım tamdır.

Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz ve Bayburt'u hak ettiği yere getirmek için gayret göstereceğiz. Şehrimizi ayrım yapmadan, tamamını kucaklayıp, hak ettiği yere taşımanın çabası içerisinde olacağız.

Bayburt'umuzu göze hoş gelen, huzur içerisinde hayat sürdürülen bir şehir olması için elimden gelen çabayı göstereceğim. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını gözeterek özenle hazırladık. Çalışmalarımız şehrimizin her köşesinde hissedilecek ve yaşanacaktır.

Seçim sürecinde üstün gayret ve çabalarından dolayı milletvekilimiz sayın Orhan Ateş beyefendiye, Bayburt AK Parti il başkanımız sayın Turgut Çalışkan beyin şahsında tüm AK Parti teşkilatımıza ve tüm destekçilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Demokrasi şölenine katılarak sandığa giderek oyunu bizden yana kullanan veya kullanmayan tüm hemşerilerimize, Bayburt’ta yaşayan misafirlerimize ve gurbette Bayburt özlemiyle yaşayan kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bayburt’umuzu, hemşerilerimiz, misafirlerimiz, gurbetçilerimiz ve AK Parti teşkilatımızla iş birliği içerisinde layık olduğu yere taşıyacağımızın sözünü veriyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle, şehrimiz için hayati önem taşıyan projelerimizi hayata geçireceğiz.

Bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirebilmem için siz değerli Aziz hemşehrilerimin, kıymetli dost ve arkadaşlarımın dualarını ve desteklerini bekliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!