Erzincan
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.07
  • ALTIN
    2325.3
  • BIST
    9130.05
  • BTC
    70049.26$

MEŞVERET ERZİNCAN

MEŞVERET ERZİNCAN
MEŞVERET ERZİNCAN Projesinin üçüncüsü Kemaliye’de Yapıldı.

Halkın sorunlarını yerinde görmek ve çözümler üretmek için uygulamaya başlatılan MEŞVERET ERZİNCAN Projesinin Üzümlü ve Tercan’ın ardından üçüncü toplantısı Kemaliye İlçesinde Yapıldı.

MEŞVERET ERZİNCAN Projesi kapsamında Kemaliye’de bir dizi ziyaretlerde Bulunan Vali Mehmet Makas, Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile beraberindeki protokol üyeleri ilk ziyaretlerini Kemaliye Kaymakamlığına gerçekleştirdiler.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden heyet, ilçenin güvenlik ve asayişi ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldılar.

Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman'ı ziyaretin ardından Esnaf ziyaretinde de bulunan

protokol mensupları 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçe sakinlerinden Ahmet Zeki Ağrikli’yi evinde ziyaret ettiler.

Protokol mensupları son olarak  Kemaliye ilçesinde yapılan ve devam eden hizmetler ile yatırımlar ve planlanan projelerin değerlendirildiği halka açık, ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile kanaat önderlerinin katılımıyla soru cevap şeklinde gerçekleştiği MEŞVERET ERZİNCAN - KEMALİYE toplantısı'na katıldılar.

Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mehmet Makas, Emekli Vali Ali Fuat Güven, Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, Kemaliye Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, İl Genel Meclisinin Kemaliye İlçesi Üyesi, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda Vali Makas’ın açılış konuşmasının ardından Kemaliye Kaymakamı Emre Yeşilbaş ve Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ilçedeki hizmetler ve yatırımlar ile talep edilen yatırımlar Anlatıdı..

Milletvekilleri Burhan Çakır ve Süleyman Karaman tarafından il ve ilçelere yapılan yatırımlar ve yeni projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Daha sonra söz alan muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. İstek ve sorunlar ile ilgili olarak ilgili kurum yöneticileri de söz alarak sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması ile ilgili olarak kurumları tarafından yapılan, devam eden, planlanan veya yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Toplantı sonrasında Vali Makas ve beraberindeki protokol üyeleri, Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Müzesini gezerek, incelemelerde bulundular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!