Erzincan
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2282.2
  • BIST
    9021.2
  • BTC
    70668.57$

KEMAH' DA AÇILIŞ TÖRENİ

KEMAH' DA AÇILIŞ TÖRENİ
Erzincan Kemah ilçesinde Kamu Yatırımları Toplu Açılış Töreni yapıldı.

Erzincan Kemah İlçesinde bugün önemli açılışlar gerçekleştirildi.

Yapımları tamamlanan Kemah Devlet Hastanesi, Huzurevi, 1. etap toki konutları, Doğalgaz, Kemah Semt Kütüphanesi, İmamhatip Ortaokulu, Hacı Kamer Torun Anaokulu, Hacı Mehmet Torun İlkokulu, SYDV Aile destek merkezi, Jandarma Komando Bölük Binası, Erol Yüksel Öğrenci yurdu, Kemah Belediyesi Düğün Salonu, Kemah Belediyesi Kültür evi, Kemah Kalesi Gece Aydınlatma ve yapımı devam eden çalışmalarrın açılışları Kemah ilçe merkezinde düzenlenen törenle yapıldı. Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Kemah Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, Erzincan önceki dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk Konuşmayı yapan Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, Yapılan açılışların Kemah'a ve Erzincana Hayırlı Olmasını Dileyerek Yapılan Yatırımlara destek veren Başta Son Başbakan Binali Yıldırım, Vali Mehmet Makas ve İş adamlarına Teşekkür etti.

Ardından Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Vali Mehmet Makas, birer konuşma yaparak, açılışı yapılan yatırımların ilçeye ve Erzincan’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Son olarak konuşan Son Başbakan Binali Yıldırım ise spordan eğitime, toplu konuttan hastaneye, ilçeye doğalgazın gelmesinden pek çok sosyal tesise kadar yatırımları tamamlanan kamu projelerinin hemşehrilerimize hayırlı olması dileklerinde bulunarak, vatandaşlarımızın yarın idrak edilecek kurban bayramını da kutladı.

Gerek hayırsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları hayırlar ve gerekse de devletimizin ayırdığı bütçelerle tamamlanan ve hemşehrilerimizin hizmetine sunulan tüm bu yatırımlarda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Binali Yıldırım, devam eden çalışmalarında belirlenen süreler içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından yatırımları tamamlanan kamu projelerinin toplu açılışı, İl Müftüsü Burhan Çakır'ın okuduğu duanın ardından Protokol mensuplarının kurdaleyi kesmesiyle gerçekleştirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!