Erzincan
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2489.4
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63785.23$

Karaman ve Şireci'den basın açıklaması


Karaman ve Şireci'den basın açıklaması
Ak Parti Milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci, seçin öncesi bir basın açıklaması yaptılar.

Ak Parti Milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci, seçin öncesi bir basın açıklaması yaptılar. Milletin öngörüsüne ve vefa duygusuna duydukları güveni dile getiren Karaman ve Şireci, açıklamalarında “Milletimiz hizmet üretenle laf üreteni ayırt edecek.” dediler. Karaman ve Şireci yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler; Açıklama Şöyle: “Önemli bir seçimin arifesindeyiz. Öncelikle bu seçimin sulh ve selamet içinde tamamlanması en büyük isteğimizdir. Provokatif davranışların maksadı bellidir ve toplumumuzun ekserisinin sağduyusu bu tür davranışlara pirim vermez. Bundan eminiz.

Bu seçim bu ülkede bu güne kadar yapılmış en önemli seçimdir.Tüm dünya gözünü bu seçime dikmiş durumda. Bu durum, bu iddiamızın delilidir.Amerikan, İngiliz, Alman, Fransız, Yunan gazete ve televizyonlarında manşet haber olarak bu seçim günlerdir gündemde.Ancak bilmeliyiz ki gariban mazlum Afrika ülkelerinin de gündeminde.Ermeni mezalimi mağduru Azerilerin de gündeminde.

Filistin’in, Gazze’nin de gündeminde.Beytullah’ta dua eden anaların da gündeminde.Bu seçim yüzyılın en önemli seçimi.Çünkü Türkiye Yüzyılı başladı. Mazlumlar bizim yanımızda. Zalimler ise karşımızda.

Küresel çeteler, ülkemizde kolay yönetebilecekleri kukla bir iktidar istiyor. Çünkü büyük, güçlü, lider ülke Türkiye, onarın çıkarlarına hizmet etmiyor.

Terörü bitirdik. Ülkemizde terör de terörist de kalmadı. Şimdi yurtdışında terörle mücadele ediyoruz. Bu küresel güçler bunu istemiyorlar. “Başkan! Apo’nun heykelini dikecez.” Diyen adama tekmili birden özgürlük vadediyor.

40 yıldır besleyip büyüttükleri Fetö yü de bitirdik. Büyük bir hayal kırıklığına uğradılar.Şimdi ne diyorlar. KHK’lıarı görevlerine iade edeceğiz diyen birine açık destek veriyorlar.Biz kapattığımız defterleri açamayız. Biz kurduğumuz sulh ortamını bozdurmayız.

Ülkemizi sanayide, tarımda, hayvancılıkta, eğitimde, sağlıkta her alanda şahlandırdık. 250 milyar doları aşan ihracat rakamlarını yakaladık. Fabrikalarımız 3 vardiya çalışıp yurt dışına ürün yetiştiremiyor. Üreten, çalışan, büyüyen Türkiye’yi de istemiyorlar.Biz milletimizin yanındayız. Biz milletimizden aldığımız güçle bunu başardık.Yarın da sizlerden alacağımız güçle, ülkemizi dünyada lider ülke yapacağız.Teknoloji üssü, bilişim üssü yapacağız. Savunma sanayinde, yerli otomobilde, yerli uydularımızda, yerli lokomotifimizde geldiğimiz noktada dünyanın gıpta ile izlediği bir ülke olmayı başardık.

Şimdi uzay çağında sıra. Şimdi yapay zekada. Şimdi robotik teknolojilerde dünya devi olacağız.Çağ ne gerektiriyorsa onu yakalayacak olan ancak ve ancak biziz.Milletimiz laf yapanla iş yapanı ayırt edebilecek ferasete sahiptir.

Yarın, milletçe sandığa gideceğiz.Sizlerden bir oy milletin adamı Türkiye Yüzyılının mimarı Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Ak Partiye kullanmanızı istiyoruz.”.Doğru adamla, doğru adımlarla yürümek için…

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!