Erzincan
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2438.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64641.34$

İLK GÜNÜNDE BASIN İLE...

Son Yayınlanan Kararname ile İstanbul Zeytinburnu kaymakamlığından Erzincan Valiliğine Atanan Mehmet Makas Dün Akşam Saatlerinde erzincana gelerek göreve başladı.

Son Yayınlanan Kararname ile İstanbul Zeytinburnu kaymakamlığından Erzincan Valiliğine Atanan Mehmet Makas Dün Akşam Saatlerinde Erzincana gelerek göreve başladı. 
Bugün Hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Vali Makas, Erzincan Basını ile bir araya geldi. Basın mensuplarıyla tanışan Makas;" Refahiye kaymakamlığım döneminden hepinizi tanıyorum Tekrar yine Erzincan'a Erzincan Valisi olarak görev yapmaya gelmek ve sizlerle tekrar çalışma fırsatı bulmak beni çok mutlu etti " dedi.
Uzun birsüre basın mensuplarıyla geçmiş günleri yad eden Vali Makas konuşmasını şöyle sürdürdü; " Hepiniz öncelikle hoş geldiniz, Malumunuz 2007-2011 tarihleri arasında refahiye kaymakamı olarak görev yaptım Erzincanı böylece tanıdım, Erzincan insanımızı tanıdım Erzincan' ımızıda seviyorum Bu Bölgeye Yabancısı değilim. Son Valiler kararnamesiyle malumunuz Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle görevlendirildim. Erzincan'da olmazsa olmazımız sayın Son Başbakanımız, Meclis eski başkanımız Binali Yıldırım Bey'inde teveccühleriyle bu göreve başlamış bulunmaktayım. Öncelikle Erzincan'a Vali Olarak Atanmak benim için büyük bir şereftir büyük bir onurdur. Erzincan İnsanımızla hemhal olarak beraberce yönetmek adına buradayım ve Atamızın Ceddimizin şiarıyla yürüyüp, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla vatandaşımızı memnun etme noktasında Allah'ın izniyle beraber yürüyeceyiz beraber yöneteceyiz. Derdimiz insanımı mutlu etmek  Sahipsiz hissettirmemek, Herkes bilecekki benim bu ilde  bu şehir de bir sahibim var derdimle dertlenen var bu noktada hareket etmeyi planlıyoruz.  Başta Gözümüz kulağımız siz değerli basın mensuplarımız olmak üzere Herkesden destek bekliyorum inanıyorumki başaracağız.güzel günlerimiz olacak. Masa başında bir bürokrat değilde sahada  olarak  milletin derdiyle dertlenen bir anlayışla yürümeyi planlıyorum.  Derdimiz adaletin sağlanması, Halkımızın huzur ve güven içerisinde hizmet alması. Erzincan'ımız zaten çok üst düzey hizmetleri almış benden önceki arkadaşlarım çok üst düzeylere vilayetimizi taşımış , benimde  bu çalışmalara ve ilimize katkımız ne olabilir  bu düşünceyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. devletin sürekliliği esas başlatılan projeler harfiyyen devam edecek ve yeni projelerde de  birlikte çalışacağız.  Vatandaşımız göğsünü gererek ben Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım Erzincan'da yaşıyorum benim derdimle dertlenen yönetim var diyebiliyorsan ne mutlu bize.  Hepinize teşekkür ediyor Hemşehrilerime canı gönülden sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!