Erzincan
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2473.1
  • BIST
    9530.47
  • BTC
    61499.53$

DOĞAN’IN YENİ GÖREV YERİ; "BURSA"

DOĞAN’IN YENİ GÖREV YERİ; "BURSA"
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan, Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Muammer Doğan, Veda ziyaretlerine başladı. İlk Veda ziyaretini Erzincan Valisi Mehmet Makas'a yapan Doğan helallik istedi.

Birlikte görev yaptığı süre içerisindeki çalışmalarından dolayı Muammer Doğan'a teşekkür eden Vali Makas, Doğan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Bursa Büyükşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Muhammer Doğan Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada 8 yıldır görev yaptığı erzincandan üzülerek ayrıldığını belirtti. Doğan'ın açıklaması:

Can Erzincan'ın Güzel İnsanları,

Genç bir üniversite öğrencisi olarak geldiğim bu şehre Allah nasip etti 13 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İl Müdürü olarak hizmet ettim. Bakanlık emri ile Bursa İl Müdürü olarak görevlendirilmem nedeniyle bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum. Bir yandan uzun yıllar yaşadığım ve görev yaptığım bu şehirden ve sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşarken diğer yandan da yeni bir göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim.

Görevim süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla devletimizin müşfik elini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştım. Vatandaş memnuniyeti önceliğimiz oldu. Kurumsal yapımızın güçlenmesi, profesyonelleşmesi ve uygun sosyal hizmet modellerinin ilimizde de çeşitlenmesi için var gücümüzle uğraş verdik. Tabii ki gidilecek çok daha yolumuz var. Ancak hizmetlerin belli bir noktaya geldiği de aşikârdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerden sonra görevi devralacak

arkadaşlarımız bu hizmetleri daha da ileri taşıyacaklardır. Çünkü bu güzel şehir ve bu şehrin çok özel insanları her şeyin en iyisine layıktır.

Bu Şehr-i Şirin Erzincan'a hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah'ıma şükürler olsun.Bu görevlere beni münasip gören ve hizmet yapmama vesile olan tüm devlet büyüklerime saygılarımı arz ediyorum.

Göreve başladığım ilk günden bugüne kadar birlikte görev yapmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma ve onların ailelerine , fedakarlığın en yücesini gösteren en büyük sığınağım limanım olan aileme teşekkür ediyorum.

Bu uzun görev süresince birlikte çalıştığım, tecrübelerinden ,bilgilerinden ve liderliklerinden esinlendiğim tüm Valilerime,Milletvekillerimize, her daim desteklerini hissettiğim İl Müdürü arkadaşlarıma, STK lara, Basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Canlar,

Her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bu görevlerde de bir gün veda vakti geliyor. Ancak bu şehre olan vefa borcumu ömrüm boyunca unutmayacağım. Kırdıysak üzdüysek affola. Hakkınızı helal edin.Saygı ve Sevgilerimle.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine Cem Halil Mercimek vekaleten atandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!