SATANADAM
Erzincan
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.40
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2439.8
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62878.32$

Bülent Akan; Bu süreci sadece takım olarak değil, şehrinde yaşaması lazım

Bülent Akan; Bu süreci sadece takım olarak değil, şehrinde yaşaması lazım
Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan Karamanspor karşılaşma sonrası Basın'a açıklama yaptı

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan Erzincanspor Karamanspor karşılaşma sonrası Basın'a yaptığı açıklama;

Lig'de İlk ikinci sıra iddaamız geçen haftaya kadar çok kuvvetli bir şekilde devam ediyordu,  Geçen haftaki Mağlubiyetten sonra gerçeği konuşmak gerekirse bunu biraz zayıflattık. Karaman takımı konumuna baktığınız zaman kümede kalmayı garantilemiş artık hiçbir şekilde aşağıda sıkıntısı olmayan bir takım böyle takımlar her zaman için tehlikelidir nitekim de maçın başında oyun olarak da çok özgüvenli oynadılar keyif alarak oynadılar.

Tabi biz biraz daha hem bulunduğumuz sırayı koruma hem de üçüncü sırayı hedef koyduğumuz için oraya çıkma adına daha temkinli davrandık. Gol yemeden gol atma derdindeydik birkaç pozisyon bulduk değerlendiremedik akabinde kırmızı kart Pozisyonu oluştu rakip eksik kalınca biz golleri bulunca ister istemez psikolojik üstünlüğü de oyun üstünlüğünüde ele aldık ve keyifli maç oynandı.

Erzincanspor ilk yarıdaki oyuna dönmek zorunda, biz dönem dönem bundan uzaklaştık işte bugün dikkat ederseniz daha basan daha çok koşan bir takım vardı buna da döndüğümüz zaman inanıyorum ki playofflarda gerçek kimliğimizi sahaya yansıtacağız.

Hedef lig Sıralamasında üçüncü bitirmek büyük bir avantaj çünkü altıncı ile oynayacağız ilk ikideki takımlarda puan kaybederse niye oynamayalım en azından bu son 4 haftayı kayıpsız atlatıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. kayıpsız atlatırsak sonuç itibarıyla ilk üç garanti olur diye düşünüyorum. 

Akan, Stad'da taraftarın olmaması ile ilgili şunları söyledi; Bu süreci sadece takım olarak değil, şehrinde yaşaması lazım bunu büyüklerin yaşaması lazım şehri yönetenlerin yaşaması lazım yönetimin yaşaması lazım seyircinin basınında herkesin yaşaması lazım. Futbolcularım bizi buraya gerçekten çok güzel getirdi çocuklar sağ olsunlar.

Yönetim kurulumuz gerçekten elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor, buraya kadar başarıyla getirdiler. Şu an Erzincan’ın birlik beraberliğe ihtiyacı var takımın sahiplenmeye ihtiyacı var taraftarın sahaya gelmesine destek olmasına ihtiyacı var. Taraftarımızın desteği ile gerçekten daha coşkulu oynadığımızı görüyoruz. Taraftarımız bizi sahada yanlız bırakmasın yeter.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!