SATANADAM
Erzincan
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.71
  • ALTIN
    2395.7
  • BIST
    10156.33
  • BTC
    57701.82$

Bağımsız Aday Çakır; "Sonuçlar Ders Olmalı"

Bağımsız Aday Çakır; "Sonuçlar Ders Olmalı"
31 Mart Pazar Günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Bağımsız aday olarak seçimlere dahil olan Yüksel Çakır, 21.841 Oy alarak önemli bir başarıyı elde etmiş oldu.

31 Mart Pazar Günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Bağımsız aday olarak seçimlere dahil olan Yüksel Çakır, 21.841 Oy alarak önemli bir başarıyı elde etmiş oldu. 30.217 Oy Alarak Güven tazeleyen Ak Parti-MHP İttifak Adayı Bekir Aksun'una Bağımsız olmasına rağmen en yakın oy sayısına ulaşan Yüksel Çakır basın toplantısı yaparak seçimlerin değerlendirmesini yaptı;

Çakır şunları söyledi;
"Kesin olmayan neticelere göre ittifak adayı arkadaşımız mevcut olan yönetimini muhafaza etmiş biz ise ortaya koyduğumuz performansla seçim kampanyası ile elde ettiğimiz çok büyük başarıya karşılık seçimi geride tamamlayarak mevcut olan arkadaşın belediye başkanlığı seçildiğini buradan kamuoyuna duyurmuş oluyoruz. Kendisine bundan sonraki görev süresi içerisinde başarılar diliyoruz.

Biz kampanyamız süresince Erzincan’da gittiğimiz her yerde aldığımız notlar gereği Erzincan halkının mevcut olan yönetim tarzından rahatsızlık duyduğunu bunun mutlaka değişmesi gerektiğinin altını çizmek suretiyle ifade ettik burada ortaya çıkan sonuç bunu teyit etmiştir.

Erzincan buna göre yol haritasını belirleyerek bundan sonra devam etmek zorundayız burada biz kendi üzerimize verilmiş olan mesajı aldık, ittifak mensubu olan arkadaşlarımız Belediye Başkanı, Milletvekili arkadaşımız ve ittifak partililerin teşkilatları yöneticileri bu mesajın ne anlama geldiğini düşünerek bundan sonra şehrin yönetimine dair ortaya koydukları yaklaşımda bu neticelerin mutlaka değerlendirmeye tabi tutacaklar.

Seçim ve yarışa başladığımız ilk günden beri bu seçimin bir kaybedeni olmayacağını sonunda kazananın Erzincan olacağını sürekli vurguladık. Şu anda çıkan sonuçlar üzerinden şunu ifade edebiliriz ki bu seçimin bir kaybedeni yok bu seçimde mevcut olan yönetimdeki arkadaşımız vatandaşın verdiği mesajla birlikte geçmişte aldığı oyun altında bir boy almak suretiyle bu mesaja muhatap olmuştur. Verdiğimiz mücadelenin neticesinde kaybeden değil, aldığımız oylarla birlikte yine bu Kazanca ve seçimin kazancına galibiyetine ortak olmuş olduk çünkü burada hesaplandığında ittifak partilerinin almış olduğu oyun kendi hanelerine yazıldığında daha fazlasını alan kesim bağımsız aday ve ekibi olarak destekleyen kitle olarak bizler olduk burada verilen rakamlara göre bakıldığında iki partinin oyları ortadan bölündüğünde onların aldığı oyun çok daha üzerinde bir oyun tarafımıza verildiğini, dolayısıyla tek parti olarak veya bölündüğünde partilerin oyları ortaya konulduğunda bu oylardan daha fazlasını aldığımız için bu seçimin birincisi olarak seçimden çıkan bağımsız aday olarak şahsım ve benimle birlikte bu yolda yürüyen arkadaşlarımızla bize destek veren vatandaşlarımız olmuştur.

Bundan herkesin nasıl bir netice çıkartması gerektiğini düşünüp bundan sonraki ortaya koyacakları yaklaşımı ve izleyecekleri politikaları buna göre belirlemeleri şehrimize daha faydalı olmak adına daha büyük katkılar sağlamak adına yeni bir sayfa olacağını düşünüyorum. Bu mesajı mutlaka dikkate alacak ve ortaya koyacakları yönetimde uygulayacakları politikalara bunu yansıtacaklar düşüncesindeyim.

Ben bu vesileyle 40 günlük süre içerisinde bizi yalnız bırakmayan, bizimle birlikte olan gönüllü arkadaşlarıma Erzincan halkı adına çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte bize çıktığımız günden itibaren desteklerini hiçbir zaman eksilmeden sonuna kadar veren Erzincan halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimin sağ salim gerçekleşmesine katkı sağlayan sandık kurullarına sandık kurulu başkanlarına güvenlik güçlerimize ve kamu mensuplarına Erzincan halkı adına teşekkür ediyorum. Seçimin Erzincanımıza hayırlı olmasını beraberinde Erzincan’ın gelişmesine ilerlemesine kalkınmasına ve yeni bir sayfa aralamasını umut ederken bu süreçte bu beklentileri dile getiren bütün hemşerilerimize verdikleri mesajdan dolayı teşekkür ediyorum. Daha yaşanabilir bir Erzincan için bundan sonra hep birlikte bir mücadele içerisinde olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum Erzincanla birlikte Türkiye’nin bir çok yerinde gerçekleşen seçimle ilgili sürpriz sonuçlar ortaya çıkmıştır.

Sonuçlar şunu göstermiştir ki Türkiye’de ortaya konulan politikalar, yaklaşım artık gözden geçirilmeli ve Türkiye’de yaşayan insanların verdikleri mesaj algılanmalı ve geliştirilecek olan politikalar bu doğrultuda yeniden ele alınmalıdır. Bu vesile ile ben tekrar bu seçimlerin Erzincan Halkına en içten en kalbi duygularla selamlarımı saygılarımı sunarım seçilen ve güven tazeleyen arkadaşımıza ekibine seçilmiş olan belediye meclisi üyesi arkadaşlarımıza da Erzincan halkının vermiş olduğu fırsatı iyi kullanarak Erzincan’ı daha da ileriye götürmeleri konusunda başarılar dilerim"

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!