Erzincan
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2509.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64049.1$

Ak Parti Heyeti, Milli Beka Hareketi üyeleriyle kahvaltı'da buluştu

Ak Parti Heyeti, Milli Beka Hareketi üyeleriyle kahvaltı'da buluştu
Ak partililer Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Yılmaz ve partililer, Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldılar.
Programda Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz; “Erzincan Milli Beka hareketleri başkanı olarak derneğimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hep beraber emin adımlarla doğru yolda devam edeceğiz, 2'de 2 yapacağız inşallah" dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci ise yaptığı konuşmasında “Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanlığına ve yönetimine çok teşekkür ediyorum inşallah 15 Mayısta ikinci bayramımızı hep birlikte yaşarız" dedi.
Son olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili ve Milletvekili adayı Süleyman Karaman “ Biliyorsunuz 3 Mayıs Çarşamba günü Sayın Başbakanımız Erzincan'a gelecek. Birçok temel atma ve açılış ve miting programı yapacağız onun için bu dönemde biz kendi programlarımızı yapıyoruz. Başbakanımızın buraya gelmesi bizim için önemli. Cumhurbaşkanımızın Erzincan programı vardı ama bildiğiniz durum üzerine Cumhurbaşkanı programı şu anda ertelendi dolayısıyla biz kendi çalışmalarımızı hemen başlıyoruz ve gece yarılarına kadar bütün hemşerilerimizden bütün dostlarımızdan destek istiyoruz. Hedefimiz öncelikle dünya liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan yapmak. Bu çok önemli ve bunu başaracağız hakikaten şu anda yapılan son anketlere göre Allah'ın izniyle birinciyiz. Erzincan iki dönemdir iki sıfır olarak Ankara'ya vekil gönderdi. İnşallah bu dönemde Erzincanlı hemşerilerimiz bunu tekrarlayacak ve biz de iki vekil olarak Ankara'ya gideceğiz. Çünkü iki vekil olunca çok daha göğsümüzü gererek kurumlara gidebiliyoruz. Biz Erzincanlıyız deyince kapılar daha kolay açılıyor onun için iki vekil olması çok önemli.Biz diyoruz ki oy vermek yetmez hakikaten çevremizden mümkün mertebe oy toplamamız lazım. Yani bizim yaptığımızı sizin de yapmanız lazım çünkü bu seçim sadece milletvekillerini ya da cumhurbaşkanını seçimi değil hepimizin seçimi. Ortamı görüyorsunuz gerçekten dün cumhurbaşkanımız söyledi neredeyse terör başı apoyu dışarı çıkarmak istiyorlar. Biz bu ülkede şehitler verdik Ama teröre müsade etmedik. Allah korusun olursa bir sürü sıkıntılarla baş başa kalacağız çocuklarımıza yazık torunlarımıza yazık. Yani zaten 40 yıldır bu mücadeleyi yapılıyoruz bir daha böyle bir mücadele olsun istemeyiz. Bütün vatandaşlarımızdan destek istiyoruz ve diyoruz ’ki Ülkemizi daha iyi geliştirelim. bu toplantıya katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci'ye Rabia işaretli biblo hediye etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!