Erzincan
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.57
  • ALTIN
    2476.3
  • BIST
    9550.99
  • BTC
    62394.44$

Ak Parti Adayları Kahvaltı'da Basın'la Sohbet Etti

Ak Parti Adayları Kahvaltı'da Basın'la Sohbet Etti
Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci seçim çalışmaları kapsamında basınla Kahvaltı Programında bir araya geldiler.

Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci seçim çalışmaları kapsamında basınla bir araya geldiler. Toplantıya Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, İL Başkanı Çetin Özyurt, Merkez İlçe Başkanı Hakan Ördek, önceki dönem Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda ilk konuşan İL Başkanı Çetin Özyurt katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek, yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ardından konuşan Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci 9 Nisan’an itibaren seçim çalışmalarına başladıklarını, merkezle birlikte 8 ilçede seçim çalışması yürüttüklerini ifade ederek; “Şehir bizi 2-0’a alıştırdı, Erzincan’da rekor bir oyla seçimi kazanacağız, yaptığımız anketlerde yine 1. Parti çıkıyoruz, halkın Ak Parti’den beklentisi çok fazla. Bizler de daha çok çalışarak 14 Mayıs’ta seçimi 2-0 olarak taçlandıracağız” dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise, “Daha önceki seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde ede kazanan Ak Parti Olacak, seçimler algıyla yönetilmiyor, seçmenler boş lafa değil hizmete oy verecekler” dedi. İBBBaşkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum'da provokasyon yaptığını ve Başkan yardımcısı gibi konuştuğunu söyleyen Çakır, “Halkımız bu tür söylemlere ve provokasyonlara prim vermez, kendisini kınıyoruz. Millet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basıyor, Erzincan’da da Ak Parti’ye büyük ilgi var. 2-0 yaparak hizmetlerimize devam edeceğiz. Yaparsa Ak Parti Yapar” diye konuştu.

Toplantıda son olarak konuşan Ak Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman ise il genelinde yaşanan gelişmeler ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu. Karaman konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “14 Mayıs’taki seçimler için tüm kadrolarımızla çalışıyoruz. Eski- yeni başkanlarımız ve tüm yöneticilerimizle sahadayız. İl genelinde merkez ve 8 ilçede çalışma yürütüyoruz. Tüm gittiğimiz yerlerde büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Önerileri istek ve talepleri dinliyoruz. Daha çok Erzincan’ın gelişimi için çalışmalar yapıyoruz. 48 Proje açıkladık, bunları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Vasgirt Deresi Millet Bahçesi, Kızılay Hocabey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Ergan Dağına otel ve Sporcu kamp eğitim merkezi projelerini başlattık. Gençleri dinliyoruz, 24 saat açık olan kütüphane oluşturduk, Müzemiz ve İl Halk Kütüphanemiz hizmete sunuldu. 13 Şubat Şehir Stadyumunu 24 saat açık tutarak gençlerin hizmetine sunuyoruz. Spor salonları, Atletizm pisti ve yürüyüş parkuru, inovasyon merkezi, e spor alanı ile stadımız gençleri ve tüm Erzincan halkını bekliyor. Valilik önü saat kulesi arkası ile stadyum arasındaki alanı Millet Bahçesi haline getireceğiz. Hızlı trende Sivas Erzincan arasında fizibilite çalışmaları devam ediyor. Yakın zamanda hızlı tren hattı için çalışmalar başlayacak. Tüm bu projelerin gerçekleşmesinde emeği olan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Son Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ederiz. Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG Cuma günü Erzincan’a gelerek halkla buluşacak. Tüm illerde enerji için istasyonlar kurulacak. Doğalgaz bulunmasının ardından 1 ay doğalgazı ücretsiz yaptık, 1 yıl süreyle mutfak ve sofben için doğalgaz ücretsiz olacak. Akkuyu nükleer santrali çok önemli bir proje. Gençlere de müjdemiz var. 1 Bilgisayar 1 cep telefonu alımında ötv alınmayacak. Ev hanımları için erken emeklilik gelecek.

14 Mayısta çok önemli bir seçim yapılacak. Erzincan’dan 2 Milletvekili çıkararak ilimizin gelişimi ve sorunların çözümü için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Erzincan halkı her seçimde olduğu gibi boş laflara değil, hizmete oy verecek. Buna inancımız tamdır. Dünya ve Avrupa bizi takip ediyor ve seçim sonuçlarını merakla bekliyor. Merak etmesinler kazanan yine Ak Parti olacak." dedi.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!