Erzincan
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2323.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70789.48$

AK Parti Adayları Demirkent'te

AK Parti Adayları Demirkent'te
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci Demirkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci Demirkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Karaman ve Şireciye AK Parti İl Yöneticiler tam kadro eşlik ederken, önceki dönem il ve ilçe başkanları, belediye başkanları da programa katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cavit Şireci, yapılacak seçimin önemine vurgu yaparak, milletimizin hak ile batılı birbirinden ayırt edeceğine inandığını söyledi. Ülkemizin son yıllarda çok büyük atılımlara imza attığını belirten Şireci sözlerini şöyle sürdürdü; “Araba yapıyoruz inanmıyorlar. Petrol çıkarıyoruz inanmıyorlar. Savunma sanayinde dünyada ilk 5’in içindeyiz. Bunların hepsinden rahatsız oluyorlar. Selahattin Demirtaş’a, PKK’lılara, Fetöcülere özgürlük vadediyorlar. Demirkent bu seçimde bunlara gereken cevabı verecek. Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla Cumhurbaşkanı seçecek. Erzincan’dan AK Partiyi iki milletvekili ile Ankara’ya gönderecek. Buna inanıyorum.” Dedi.

Ardından konuşan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman ise  Erzincan’da ve Türkiye’de gerçekleşen yatırımlara değinerek Demirkent'in AK Parti'ye 15 seçimde rekor destek verdiğini vurguladı ve bu seçimde de desteğin devamını beklediklerini belirtti.

Karaman; “Karadeniz Doğalgazı ülkemize ulaştı ve 1 ay doğalgazı halkımız ücretsiz kullanacak. Daha dün Gabar’da Türkiye’nin en büyük petrol rezervi keşfedildi. Günde 100 bin varil petrol çıkacak. Bunun mali değeri yıllık 3 milyar dolar. Sivas’a gelen hızlı tren inşallah kısa sürede Erzincan’a da gelecek. Türkiye gelişiyor ve bunun yanında Erzincan da gelişiyor. Bütün hastalarımızı Erzincan’da tedavi edeceğiz. Bunun için 500 yataklı yeni bir hastane inşa ettik. Erzincan tarımla gelişecek. Ekilmeyen yer kalmasın diye yeni barajlar yaptık. Sulama maliyetlerini sıfırlayacağız. Pandemi döneminde ilimizde bütün okulları elden geçirdik. Artık bütün okullarımız depreme dayanıklı hale geldi. Erzincan’da üniversitemiz bünyesinde bir deprem enstitüsü kurduk. Tüm Erzincan’ı depreme dayanıklı hale getireceğiz. Bütün bu çalışmaların mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Bu toprakların evladı Sayın Binali Yıldırım’ın selamını getirdim. Biz laf yapanla iş yapan arasında tercih yapmanızı bekliyoruz. Dünyada tüm şer odaklar Kılıçdaroğlu kazansın istiyor. Ne kadar dostumuz varsa onlar da Erdoğan kazansın istiyor. Biz de diyoruz ki tercih sizin. Demirken her zaman Erdoğan dedi. Bu gün bir daha diyecek. Terörü sınır dışı ettik. Ülkemizde yok ettik. Şimdi sınır dışında da yok edeceğiz. Bu beyler ne diyor. Bunları serbest bırakacağız diyor. Terör elebaşları Karayılan, Bayık kime oy istiyor. Bunları görün ve buna göre oy verin.” dedi.

Milletvekili adayları Karaman ve Şireci daha sonra mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Kaynak: Erzincan'ın Sesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!