Erzincan
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2430.4
  • BIST
    9716.17
  • BTC
    63454.94$

AJANS ERZİNCAN’IN AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

https://www.youtube.com/watch?v=eRfZ6bjRbk0
Erzincan’ın ilk Medya Merkezi olan Ajans Erzincan’ın açılışı Son Başbakan Binali Yıldırım ve il protokolünün katılımıyla yapıldı.

<!-- wp:paragraph -->

Erzincan’ın ilk Medya Merkezi olan Ajans Erzincan’ın açılışı Son Başbakan Binali Yıldırım ve il protokolünün katılımıyla yapıldı. Açılışa Başbakan Yıldırım’ın sanı sıra, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 21.Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Ak Parti İL Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP İL Başkanı Salih Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, MEAH Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, ESOB Başkanı Bedir Limon, Bazı Kurum Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, Basın çalışanları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Açılışa katılan Son Başbakan Binali Yıldırım,  Ajans Erzincan Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sarıçiçek, Genel Müdür Zeki Demirbaş ve Haber Müdürü Semih Peker tarafından karşılandı. Açılış öncesi konuşan Genel Müdür Zeki Demirbaş Medya Merkezi hakkında bilgi verdi. Erzincan’da ilk Medya Merkezi’ni kurmanın gururunu yaşadıklarını belirten Demirbaş tecrübeli kadro ile halka hızlı, doğru ve tarafsız haber sunmak için mesai harcayacaklarını dile getirdi.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Daha sonra konuşan Son Başbakan Binali Yıldırım Medya Merkezi’nin Erzincan’a hayırlı olması dileklerinde bulunarak, halkı bilgilendirme noktasında hızlı ve doğru haberler yapılmasını istedi. Ajans Erzincan’ın Medya dünyasına yeni bir soluk getirmesini dileyen Başbakan Yıldırım verilen hizmetten dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sarıçiçek, Genel Müdür Zeki Demirbaş ve Haber Müdürü Semih Peker’e teşekkür etti. Yıldırım Erzincan’da yeni yaptırılan Şehir Stadyumundaki ilk maçın Pazar günü oynanacağını belirterek, Ajans Erzincan’ın ilk haberinin maç haberi olmasını istedi.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Ardından hep birlikte açılış yapılarak Medya Merkezi idari bölüm ve stüdyoları gezildi. Başbakan Yıldırım, Milletvekilleri Karaman ve Çakır, Vali Makas, Başkan Aksun ve beraberindeki heyete brifing veren Haber Müdürü Semih Peker yayınlar ve programlar hakkında bilgi aktardı.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Erzincan’la ilgili son dakika haberleri, günlük haber akışı, programlar ve canlı yayınlarla Erzincan’ın nabzını tutacaklarını ifade eden Peker, uygulamanın cep telefonlarına da indirilerek Ajans Erzincan sitesinin takip edilebileceğini söyledi.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Oluşturulan tecrübeli kadro ile Erzincan halkına medya sektöründe hizmet vereceklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sarıçiçek, Doğru, Tarafsız ve Cesur sloganıyla yola çıktıklarını ve artık Erzincan’la ilgili tüm gelişmelerin Ajans Erzincan’dan anlık olarak takip edilebileceğini vurguladı.

<!-- /wp:paragraph --><!-- wp:paragraph -->

Son Başbakan Binali Yıldırım ise  Ajans Erzincan’a yayın hayatında başarılar diledi. Açılışta tüm davetlilere Cimin Üzümü, Erzincan tulum Peyniri, Lavaş ve Erzincan Kızılay Madensuyu ikram edildi.

<!-- /wp:paragraph -->

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!