© Erzincan'ın Sesi | Erzincan'ın ve Bölgenin Haber Sitesi

KIZILAY'DAN YARDIM KOLİSİ

Vali Mehmet Makas, Milletvekili Burhan Çakır, Kızılay çalışanları ve gönüllüleri, kentsel dönüşüm bölgesinde ikamet eden ailelere gıda kolileri dağıtıldı.

Erzincan merkez Hocabey Mahallesinde ihtiyaçlı aileleri ziyaret eden Vali Mehmet Makas ve beraberindeki Erzincan Milletvekili  Burhan Çakır, Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu, Kızılay çalışanları ve gönüllüleri, kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan ailelerin taleplerini dinleyerek, Kızılay'ın gıda kolilerinden dağıttılar.

Gerçekleştirilen yardım çalışması kapsamında açıklamada bulunan Vali Mehmet Makas, koronavirüs (Covid-19) salgını süresince vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması ve salgından en az şekilde etkilenmesi için her türlü tedbiri alma gayretinde olduklarını belirtti. Milletvekili Burhan Çakır ise "Herzaman olduğu gibi kızılay yine ihtiyaçlının yanında bu organizasyonda bulunmaktan mutlu oldum. İhtiyaçlı ailelere yönelik çalışmalar çok önemli emeği olan başta sayın valim Mehmet Makas olmak üzere Kızılay şube başkanımız Burak Mumcu ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER